Familia Nuri
Celebra la temporada de calçots a Barcelona!
Celebra la temporada de calçots a Barcelona!

Estem emocionats de tornar a celebrar aquesta festa gastronòmica única als nostres restaurants

Fins a mitjans de març, et convidem a unir-te a nosaltres per gaudir de plats exclusius elaborats amb deliciosos calçots. Prepara el teu paladar per a ser sorprès amb noves creacions a cada visita!

Si estàs buscant on menjar calçots i gaudir d’una calçotada ben diferent a Barcelona, pren nota: els nostres cuiners estan elaborant les receptes més sorprenents i delicioses perquè gaudeixis del sabor únic dels calçots. Des d’entrants fins a arrossos, plats principals i guarnicions, viuràs la temporada de calçots a cada mossegada.

Ja siguis un entusiasta de les calçotades o estiguis buscant provar-los per primera vegada, els nostres restaurants són el lloc perfecte per gaudir d’aquesta experiència en entorns únics: a primera línia de mar, a Ca la NuriXiroi i Sal Mar; o al bell mig de la Rambla del Poblenou, al Bar Nuri.

Reserva ara la teva taula i uneix-te a la celebració de les calçotades a Barcelona! Vine i descobreix perquè som un dels destins preferits pels amants del bon menjar i les tradicions culinàries. T’esperem!

ARTICLES RELACIONATS