Familia Nuri
Ràdio en directe des del Xiroi: El Vermut de Llucià Ferrer!
Ràdio en directe des del Xiroi: El Vermut de Llucià Ferrer!

Viure el programa de ràdio el Vermut de Llucià Ferrer des de la terrassa del Xiroi és un luxe!

Aquest dissabte, de 12h a 14h, hem tornat a rebre el Llucià Ferrer i el seu equip de Flaixbac al nostre restaurant Xiroi. Davant del mar, fent el vermut i gaudint d’entrevistes a convidats especials que ens va fer molta il·lusió conèixer: els actors Carlos Cuevas i David Menéndez, la model Lena Shan i la comunicadora Yuma Dembelé.

També hem tingut l’oportunitat d’explicar les diferents novetats que hem estrenat aquest cap de setmana, com el cheesecake de mel i mató que ha preparat la pastisseria JonCake exclusivament per al Xiroi, la nova edició de la nostra iniciativa solidària “Padrins Arrossaires” que enguany apadrina l’actriu Sílvia Abril, o les tardes de música que oferim de maig a octubre.

Aquesta és només una de les moltes oportunitats que ofereix el Xiroi per celebrar ocasions especials. Contacta’ns per explicar-nos com t’agradaria que t’ajudéssim!

Esdeveniments corporatius

comunicacio@familianuri.com

Dinars i sopars de grup

grups@familianuri.com

ARTICLES RELACIONATS

Tornen les tardes de música al Xiroi!

Després d’una llarga jornada de feina, no hi ha res millor que desconnectar a prop del mar amb un deliciós cocktail a la mà, rodejat d’amics i amb la millor música de fons.

Copa América de Vela Barcelona

Este 2024 Barcelona acogerá la prestigiosa Copa América de Vela. ¡Descubre todos los detalles para disfrutarla desde primera fila!