Sílvia Abril apadrina la 5a edició de l’arròs solidari
Sílvia Abril apadrina la 5a edició de l’arròs solidari

Ja fa cinc anys que col·laborem amb oenegés de la ciutat a través de la nostra iniciativa solidària Padrins Arrossaires

Aquest any comptem amb el suport de l’actriu Sílvia Abril, que ens ha ajudat a elaborar la recepta de l’arròs amb què recaptarem fons al llarg de tot un any, els quals aniran destinats a la ONG Yamuna.

Cada vegada que demanes l’arròs solidari a qualsevol dels nostres restaurants, aportem 0,50€ a Yamuna, per col·laborar en la seva tasca amb els infants i dones en risc de Madagascar.

La recepta que hem triat per a l’ocasió és un arròs de pop, botifarra ibèrica, tirabecs i allioli de safrà; un arròs mar i muntanya que està enamorant des del primer dia. Pots gaudir-lo a Ca la NuriXiroiBar Nuri i Arrozal; te’l presentem a tot arreu perquè la propera vegada que ens visitis puguis sumar-te a la nostra iniciativa solidària mentre gaudeixes de tot el seu sabor!

La Sílvia i el David t’ho expliquen en aquest vídeo!

D’aquesta manera tan senzilla estaràs facilitant que Yamuna segueixi treballant en diversos projectes a Madagascar per millorar l’alimentació, salut, escolarització, treball i habitatge dels menors i dones que hi viuen.

Prop del 90% de la població de Madagascar es troba per sota del llindar de la pobresa i, des del 2000, Yamuna manté el seu compromís per afavorir que nens i nenes del país afrontin la vida adulta en millors condicions, i que les dones comptin amb una major estabilitat laboral, entre d’altres projectes.

La iniciativa Padrins Arrossaires va néixer el 2018 i, des d’aleshores, hem comptat amb el suport de reconeguts professionals que ens han ajudat a fer-ho possible! Fes una ullada a totes les entitats i oenegés amb què hem col·laborat en els últims anys.

ARTICLES RELACIONATS

Tornen les tardes de música al Xiroi!

Després d’una llarga jornada de feina, no hi ha res millor que desconnectar a prop del mar amb un deliciós cocktail a la mà, rodejat d’amics i amb la millor música de fons.