sergi roberto i mag lari nous padrins arrossaires a ca la nuri
sergi roberto i mag lari nous padrins arrossaires a ca la nuri

Ca la Nuri ha començat la segona edició dels Padrins Arrossaires amb dues noves cares: Mag Lari (Xiroi) i Sergi Roberto (Ca la Nuri).

Tots dos apadrinaran un arròs solidari, que ells mateixos han ajudat a elaborar, i que s’oferirà a la cartes dels restaurants de Ca la Nuri. Els padrins han escollit una fundació amb la qual participaran al llarg d’un any. Per una banda, Sergi Roberto ha escollit la fundació Miquel Valls i per l’altre, Mag Lari col·laborarà amb Dream Nepal. Per cada arròs venut es recaptarà 1€ per les respectives fundacions.

Ca la Nuri – Arròs Sergi Roberto

Un arròs especial, no només per la finalitat sinó també pels ingredients. Es tracta d’un arròs melós amb foie i carpaccio de gamba. La recepta comença amb un bon sofregit tradicional, tomàquet, ceba, all i vi blanc. Després s’hi afegeix l’arròs de Pals i es remou perquè els ingredients es vagin unificant. Seguidament s’hi aboca un fumet de peix perquè l’arròs es cogui. Finalment, ja retirat del foc, s’hi afegeix una mica de mantega de gamba, daus de foie i el carpaccio de gamba.
La presentació de l’arròs a la taula és en un plat fons i estarà destacat a la carta del restaurant Platja Ca la Nuri, amb els logos de la Fundació Miquel Valls.

Fundació Miquel Valls

Cada vegada que un client demani l’Arròs Sergi Roberto, Ca la Nuri donarà 1€ a la Fundació Miquel Valls, l’única entitat pública sense ànim de lucre a tot Catalunya que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones afectades per l’ELA (Esclerosi Lateral Amiotròfia) i els seus familiars. A més a més té com objectius l’atenció integral i especialitzada a nivell social, psicoemocional i d’atenció a la dependència, així com promoure la investigació de la malaltia i oferir assessorament a les famílies durant tot el procés d’evolució de l’ELA.

Més informació: http://fundaciomiquelvalls.org

Xiroi – Arròs Mag Lari

Com no podia ser d’una altra manera, l’arròs Mag Lari té un punt de màgia. L’elaboració és un Arròs sec de calamar, tallarines de sípia i bonítol assecat. També, a partir d’un sofregit tradicional, i una picada d’all i julivert, s’hi afegeix l’arròs i els calamars perquè arrenquin a bullir amb el fumet de peix. Un cop surt del forn, el següent pas és afegir a la paella les tallarines de sípia i un cop l’arròs arriba a la taula, el cambrer hi col·loca el bonítol assecat, conegut com katsuobushi, un producte que en contacte amb la calor es mou. Màgia! Estarà en moviment mentre el comensal vagi degustant l’arròs. A la carta estarà destacat amb el logo de la Fundació Dream Nepal i cada cop que algú el gaudeixi es destinarà 1€ al projecte solidari.

Dream Nepal

A Nepal quan una dona o home va a la presó no té a qui deixar el seus fills i ingressen amb ells, sense tenir, òbviament, cap culpa. D’aquesta manera els nens i nenes es desenvolupen en un ambient hostil i són molt vulnerables. Dream Nepal, és una associació catalana, que té com objectiu treballar amb aquests nens i nenes a cases d’acollida. Amb aquesta nova situació Dream Nepal contribueix a millorar les seves vides i oferir les mateixes oportunitats i drets que els altres. De moment Dream Nepal compta amb dues cases, les anomenades MalaHome on creixen de forma saludable i amb molt d’amor al seu voltant.

Més informació: http://fundaciomiquelvalls.org

ARTICLES RELACIONATS