Familia Nuri
hem sumat 4.202€ a favor de bombers amb causa!
hem sumat 4.202€ a favor de bombers amb causa!

Els diners de la iniciativa Padrins Arrossaires, que aquest any ha comptat amb el suport de Quim Masferrer, aniran destinats a la recerca en malalties infantils i programes socials d'atenció a la infància en risc dels centres Sant Joan de Déu

En aquesta quarta edició de la iniciativa solidària, hem recaptat fons amb la venda de l’Arròs del 60 aniversari, elaborat amb pollastre, gambes i vel de cansalada ibèrica. Una recepta que va sortir guanyadora gràcies als vots dels nostres clients i dels equips de cuina i sala.

Per cada ració que heu demanat al llarg d’aquest any, hem pogut sumar 0,50€ a la iniciativa, acumulant un total de 4.202€!

Moltes gràcies a tots! Als clients, al nostre padrí arrossaire i a l’equip de Bombers amb Causa i de l’Obra Social Sant Joan de Déu. Com diu el Quim… sou tots molt bona gent!

ARTICLES RELACIONATS

Tornen les tardes de música al Xiroi!

Després d’una llarga jornada de feina, no hi ha res millor que desconnectar a prop del mar amb un deliciós cocktail a la mà, rodejat d’amics i amb la millor música de fons.

Copa América de Vela Barcelona

Este 2024 Barcelona acogerá la prestigiosa Copa América de Vela. ¡Descubre todos los detalles para disfrutarla desde primera fila!