Familia Nuri
L'ARRÒS DEL 60 ANIVERSARI
L'ARRÒS DEL 60 ANIVERSARI

Complim 60 anys i per celebrar-ho hem volgut trobar la recepta que millor representi aquest any tan especial per a nosaltres!

Per trobar-la, primer vam enfrontar en una semifinal, quatre arrossos que us han enamorat al llarg d’aquest temps. Els vam tastar i els vam sotmetre a votació per triar els dos finalistes.

Posteriorment, van ser els nostres clients i amics els que, a través d’una votació a Instagram, van decidir quin dels dos representaria millor el nostre aniversari.

🏆 El resultat va estar molt igualat, i l’arròs mar i muntanya de pollastre, gambes i vel de cansalada ibèrica es va alçar amb la victòria amb un 51% dels vots!

L’arròs del 60 aniversari estarà disponible a les cartes de tots els nostres restaurants a partir de maig i ens ajudarà a recaptar fons per a un projecte social que us donarem a conèixer molt aviat!

Moltes gràcies per haver-nos ajudat a triar la millor recepta per a l’ocasió 😃

#arros60aniversari #familianuri #60anysfentfamilia

ARTICLES RELACIONATS

Tornen les tardes de música al Xiroi!

Després d’una llarga jornada de feina, no hi ha res millor que desconnectar a prop del mar amb un deliciós cocktail a la mà, rodejat d’amics i amb la millor música de fons.

Copa América de Vela Barcelona

Este 2024 Barcelona acogerá la prestigiosa Copa América de Vela. ¡Descubre todos los detalles para disfrutarla desde primera fila!