Familia Nuri
Mònica usart i ramon mirabet, padrins arrossaires 2017-2018
Mònica usart i ramon mirabet, padrins arrossaires 2017-2018

La meteoròloga i el cantant han elaborat un arròs i Ca la Nuri els oferirà a la carta durant tot un any. Cada arròs servirà per fer donacions solidàries a dues associacions diferents.

Ca la Nuri començarà a partir del 16 d’octubre una campanya solidària de caràcter anual. El projecte consisteix en la col·laboració de la meteoròloga Mònica Usart i el cantant Ramon Mirabet que apadrinaran dos arrossos creats i pensants per ells mateixos. Els arrossos s’oferiran a les cartes dels restaurants de Ca la Nuri i 1€ del preu anirà destinat a dues associacions solidàries: ‘Mi compañero de viaje’, dedicat a la investigació del càncer infantil, i ‘Més que Surf’, dedicat a l’ajuda i millorar de les capacitats dels nens amb TEA (Trastorn de l’Espectre Autista).

Ca la Nuri – Arròs Mònica Usart

L’Arròs Mònica Usart és un arròs potent que combina productes de mar i de muntanya. Els ingredients principals són el pop, la cansalada a baixa temperatura i els productes segons el temps. Per tant els cuiners del Platja Ca la Nuri estaran molt pendents de les informacions de la Mònica en els diversos mitjans de comunicació on col·labora. Caldrà saber quina és la meteorologia per utilitzar el producte de temporada. L’arròs s’oferirà a les cartes del restaurant Platja Ca la Nuri amb una senyalització especial.

Mi compañero de viaje

L’arròs tindrà una finalitat solidària. Cada vegada que un client demani l’Arròs Mònica Usart, Ca la Nuri destinarà 1€ a l’associació Mi companyero de Viaje. Aquest projecte, liderat per l’Andrea Martí, treballa per recaptar fons per lluitar contra el càncer juvenil.

Més informació: https://www.micompañerodeviaje.com 

Xiroi – Arròs Ramon Mirabet

L’Arròs Ramon Mirabet és un arròs que té molt a veure amb la manera de ser i fer del cantant: la senzillesa i la importància de les petites coses. Els ingredients són popets i ‘petites coses’ de temporada. D’aquesta manera l’arròs fa un homenatge al single ‘Those Little Things’ que el Ramon va composar l’any 2016. Aquestes petites coses poden ser uns pèsols, flors de carbassó o cigronets, per exemple. L’arròs s’oferirà a la carta del restaurant Xiroi Ca la Nuri amb una senyalització especial.

Més que surf

L’arròs tindrà una finalitat solidària. Cada vegada que un client demani l’Arròs Ramon Mirabet, Ca la Nuri destinarà 1€ al projecte Més que Surf, que pretén ajudar a millorar les capacitats dels nens amb TEA (Trastorn de l’Espectre Autista) a través d’un programa de surf terapèutic propi.

Més informació: http://mesquesurf.com

ARTICLES RELACIONATS

Tornen les tardes de música al Xiroi!

Després d’una llarga jornada de feina, no hi ha res millor que desconnectar a prop del mar amb un deliciós cocktail a la mà, rodejat d’amics i amb la millor música de fons.

Copa América de Vela Barcelona

Este 2024 Barcelona acogerá la prestigiosa Copa América de Vela. ¡Descubre todos los detalles para disfrutarla desde primera fila!