Familia Nuri
una vintena de celebritats donen suport a l'arròs solidari mag lari
una vintena de celebritats donen suport a l'arròs solidari mag lari

L’arròs solidari apadrinat pel Mag Lari ha estat el protagonista d’una trobada molt especial al Xiroi a favor del projecte Dream Nepal

Amb l’objectiu de donar major visibilitat a la campanya Padrins Arrossaires, el divendres 1 de març es van citar al Xiroi Ca la Nuri un gran número de personalitats de l’escena artística.

L’esdeveniment va servir per donar ressò a la magnífica tasca que duu a terme Dream Nepal, l’ONG que recolza el nostre padrí arrossaire Mag Lari i a la qual volem destinar tots els fons possibles amb la teva ajuda.

A la nostra carta hi tenim destacat l’Arròs Solidari Mag Lari. Es tracta d’un arròs sec de calamar, tallarines de sèpia i bonítol fumat, una recepta exquisida que sorprèn no només pel seu sabor, sinó pel toc de màgia que sorgeix en el moment de servir-lo!

Cada vegada que els nostres clients demanen l’arròs solidari, estan contribuint a que Dream Nepal alliberi nens que viuen a les presons del Nepal degut als seus pares. El projecte va més enllà i compta amb diverses cases d’acollida on aquests nens reben educació, sanitat i entreteniment; sense perdre el contacte amb els seus pares, als que continuen visitant al centre penitenciari periòdicament.

Units per aquesta causa, el Xiroi Ca la Nuri va ser el lloc de trobada d’una vintena de celebritats. Tots ells van voler donar el seu recolzament a la iniciativa: el nostre padrí Mag Lari; la model Judit Mascó; el presentador i actor Santi Millán; els periodistes Maria Moya i Llucià Ferrer; els cantants Miki Núñez, Joan Garrido i Sara Roy; i els actors i actrius Agnès Busquets, Anna Bertrán, Mireia Portas, Pep Planas, David Solans, Albert Bufill, Albert Salazar, Mikel Iglesias, Marc Balaguer i Pol Hermoso. Moltíssimes gràcies a tots ells!

ARTICLES RELACIONATS

Tornen les tardes de música al Xiroi!

Després d’una llarga jornada de feina, no hi ha res millor que desconnectar a prop del mar amb un deliciós cocktail a la mà, rodejat d’amics i amb la millor música de fons.

Copa América de Vela Barcelona

Este 2024 Barcelona acogerá la prestigiosa Copa América de Vela. ¡Descubre todos los detalles para disfrutarla desde primera fila!