Familia Nuri
Arròs Le Gruyère AOP Quesos de Suiza
No et perdis l’arròs que cuinem de la mà de Quesos de Suiza
No et perdis l’arròs que cuinem de la mà de Quesos de Suiza

Del 13 de novembre al 13 de desembre del 2023, Ca la Nuri ofereix un arròs molt especial amb Le Gruyère AOP, proclamat el millor formatge del món als World Cheese Awards 2022

Es tracta d’un arròs melós de pollastre, ceps, carbassa i Le Gruyère AOP, que aconsegueix un sabor elegant i intens aprofitant, a més, els millors sabors de temporada. Aquesta col·laboració amb la marca Quesos de Suiza neix fruit del nostre objectiu d’oferir sempre els ingredients més autèntics i de qualitat.

A banda de l’arròs, pots tastar la resta de tapes que formen part de la ruta gastronòmica “10 Barcelona Experiences by Le Gruyère AOP”. En total som deu els restaurants que hem preparat els nostres plats més icònics utilitzant aquest deliciós formatge.

A més, totes les persones que visitin els 10 restaurants (Ca la Nuri, Xemei, Casa de Tapas Cañota, Nectari, Maleducat, Mediamanga, Mirch, Dos Pebrots, Tapas 24 y Teòric Taverna Gastronòmica) podran participar en el sorteig d’una roda de Le Gruyère AOP i una experiència gastronòmica per a dos en un dels restaurants participants, valorada amb un màxim de 300€.

ARTICLES RELACIONATS

Tornen les tardes de música al Xiroi!

Després d’una llarga jornada de feina, no hi ha res millor que desconnectar a prop del mar amb un deliciós cocktail a la mà, rodejat d’amics i amb la millor música de fons.

Copa América de Vela Barcelona

Este 2024 Barcelona acogerá la prestigiosa Copa América de Vela. ¡Descubre todos los detalles para disfrutarla desde primera fila!