Hem participat al 10è aniversari del Tast a la Rambla
Hem participat al 10è aniversari del Tast a la Rambla

L’esdeveniment gastronòmic ha tornat a aplegar alguns dels millors restaurants i pastisseries de Barcelona

Ja fa 10 anys que Grup GSR organitza un dels esdeveniments foodies més esperats de l’any, on tant la gent local com visitants poden gaudir durant quatre dies de deliciosos plats en format tapa.

En aquesta edició, que ha tingut lloc a la Plaça Catalunya, 36 establiments han ofert les seves millors creacions. A Família Nuri, estem orgullosos d’haver format part d’aquest esdeveniment amb la nostra proposta: un exquisit arròs de pollastre a l’ast amb poma rostida i allioli fumat, que ha captivat els paladars dels assistents.

Es tracta de la 10à edició de l’esdeveniment, i nosaltres no podem estar més contents d’haver participat en set d’elles.

Gràcies a tots els que us heu apropat a saludar-nos i a tastar el nostre arròs. Esperem poder seguir celebrant molts anys més d’aquest meravellós esdeveniment. Fins la propera edició!

ARTICLES RELACIONATS

Tornen les tardes de música al Xiroi!

Després d’una llarga jornada de feina, no hi ha res millor que desconnectar a prop del mar amb un deliciós cocktail a la mà, rodejat d’amics i amb la millor música de fons.