Familia Nuri
Ca la Nuri participa a la 1º Ruta de l’Espàrrec de Navarra
Ca la Nuri participa a la 1º Ruta de l’Espàrrec de Navarra

Aprofita per tastar aquest ingredient estrella que tindrem durant un temps limitat

Aquest 2024 el segell de qualitat de Navarra Reyno Gourmet ha posat en marxa la 1ª Ruta de l’Espàrrec de Navarra a Barcelona per tal d’impulsar un dels productes més preuats de la seva gastronomia.

En aquesta ruta hi participen una vintena de reconeguts restaurants de la ciutat, cadascun amb la seva pròpia recepta, que busca realçar el sabor i qualitats dels espàrrecs. El restaurant Ca la Nuri també s’hi ha sumat amb uns espàrrecs de Navarra amb pernil ibèric, ou dur i maionesa casolana. Un plat clàssic però ben saborós que podràs gaudir fins a finals del mes de maig.

A la ruta també hi participen altres restaurants com Batea, Bar Galán, Quirat, Somni, Virens, Bar Pimentel, Besta, Catalina Gavà Mar, Suculent… entre d’altres.

ARTICLES RELACIONATS

Tornen les tardes de música al Xiroi!

Després d’una llarga jornada de feina, no hi ha res millor que desconnectar a prop del mar amb un deliciós cocktail a la mà, rodejat d’amics i amb la millor música de fons.

Copa América de Vela Barcelona

Este 2024 Barcelona acogerá la prestigiosa Copa América de Vela. ¡Descubre todos los detalles para disfrutarla desde primera fila!