Familia Nuri
Bar Nuri: nou restaurant a la Rambla del Poblenou
Bar Nuri: nou restaurant a la Rambla del Poblenou

Bar Nuri és un homenatge als orígens de la família d'hostalers i a la cuina de barri

El gran homenatge del 60 aniversari de Família Nuri va ser la reobertura del restaurant amb què va començar tot. La tornada del Bar Núria va ser la culminació d’un aniversari ple de novetats, adaptant el nom del nou local per acollir tot el bagatge d’aquests 60 anys de trajectòria.

Ubicat a la Rambla del Poblenou, el Bar Nuri ofereix una cuina honesta basada en els plats més destacats del grup, el producte de temporada i els clàssics de la nostra gastronomia. Musclos a la planxa, embotits i formatges, ous de Calaf estrellats, entrepans… són el preliminar del plat fort de la carta, les especialitats de la Nuri, amb receptes de sempre com el fricandó de vedella, el bacallà amb samfaina o els calamarsons encebats. Els mateixos que cuinava el 1962.

Aquesta sèrie de plats consagrats no serien el mateix sense l’arròs del dia, una de les receptes que anem actualitzant amb els millors sabors del mercat.

El local rememora les antigues tabernes de barri, amb taules de marbre, mobiliari de fusta i tonalitats vermelloses.

Tot pensat per celebrar la vida al barri, amb la cuina a punt per satisfer l’estómac en qualsevol moment del dia, un gran saló amb cabuda per a locals i visitants, i una terrassa que delecta els que busquen l’escalfor dels rajos de sol.

Direcció:

Rambla del Poblenou, 34

 

Web i reserves online:

barnuribarcelona.com

 

Telèfon de contacte:

+34 932 252 098

 

Xarxes socials:

@barnuribarcelona

ARTICLES RELACIONATS