Les tapes del Bar Nuri al nou Time Out Market de Barcelona
Les tapes del Bar Nuri al nou Time Out Market de Barcelona

L'equip editorial de Time Out ha seleccionat el Bar Nuri per portar les seves tapes imprescindibles al nou mercat gastronòmic i cultural de Barcelona, el Time Out Market.

El Time Out Market Obre les Portes a Barcelona

Time Out celebra el seu quinzè aniversari amb l’obertura d’un gran mercat gastronòmic a Barcelona, situat a la zona del Port Vell, més concretament a la planta superior del Maremàgnum. Aquest espai, de més de 5.000 metres quadrats i amb unes vistes privilegiades al mar, reuneix el millor de la ciutat sota el mateix sostre: propostes gastronòmiques d’una gran varietat de cuines i una experiència cultural única, tot basat en la selecció especial de l’editorial de Time Out. El seu objectiu és convertir-se en un nou centre cultural i gastronòmic per la ciutat que sigui un atractiu punt de trobada entre els barcelonins.

La Gastronomia de Bar Nuri al Time Out Market

Al Bar Nuri podreu gaudir d’una oferta culinària que reflecteix la riquesa i la diversitat de la gastronomia local, fidel a les arrels mediterrànies que defineixen el nostre estil. Els nostres plats, basats en més de seixanta anys d’experiència de la Família Nuri, mantenen la tradició i la qualitat que ens caracteritzen.

Trobareu les tapes més emblemàtiques de Bar Nuri, ideals per compartir i poder degustar múltiples receptes en una sola visita. A més de les tapes clàssiques, oferim tapes especials elaborades amb productes locals i de temporada. Aquestes tapes fora de carta varien constantment per assegurar que els nostres clients sempre trobin novetats fresques i d’alta qualitat.

No t’ho perdis! A partir del divendres 5 de juliol vine a tastar les nostres tapes al Time Out Market, un espai on gaudir de tot allò que estimem de la nostra ciutat.

ARTICLES RELACIONATS