[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row _builder_version=”3.0.62″ background_position_1=”top_left” background_repeat_1=”no-repeat” custom_margin=”0px|||” custom_padding=”0px|||”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.62″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid” header_line_height=”1.4em”]

La meteoròloga i el cantant han elaborat un arròs i Ca la Nuri els oferirà a la carta durant tot un any

Cada arròs servirà per fer donacions solidàries a dues associacions diferents

Ca la Nuri començarà a partir del 16 d’octubre una campanya solidària de caràcter anual. El projecte consisteix en la col·laboració de la meteoròloga Mònica Usart i el cantant Ramon Mirabet que apadrinaran dos arrossos creats i pensants per ells mateixos. Els arrossos s’oferiran a les cartes dels restaurants de Ca la Nuri i 1€ del preu anirà destinat a dues associacions solidàries: ‘Mi compañero de viaje’, dedicat a la investigació del càncer infantil, i ‘Més que Surf’, dedicat a l’ajuda i millorar de les capacitats dels nens amb TEA (Trastorn de l’Espectre Autista).

Platja Ca la Nuri – Arròs Mònica Usart
L’Arròs Mònica Usart és un arròs potent que combina productes de mar i de muntanya. Els ingredients principals són el pop, la cansalada a baixa temperatura i els productes segons el temps. Per tant els cuiners del Platja Ca la Nuri estaran molt pendents de les informacions de la Mònica en els diversos mitjans de comunicació on col·labora. Caldrà saber quina és la meteorologia per utilitzar el producte de temporada. L’arròs s’oferirà a les cartes del restaurant Platja Ca la Nuri amb una senyalització especial.
Mi compañero de viaje
L’arròs tindrà una finalitat solidària. Cada vegada que un client demani l’Arròs Mònica Usart, Ca la Nuri destinarà 1€ a l’associació Mi companyero de Viaje. Aquest projecte, liderat per l’Andrea Martí, treballa per recaptar fons per lluitar contra el càncer juvenil.
Més informació: https://www.micompañerodeviaje.com

Xiroi Ca la Nuri – Arròs Ramon Mirabet
L’Arròs Ramon Mirabet és un arròs que té molt a veure amb la manera de ser i fer del cantant: la senzillesa i la importància de les petites coses. Els ingredients són popets i ‘petites coses’ de temporada. D’aquesta manera l’arròs fa un homenatge al single ‘Those Little Things’ que el Ramon va composar l’any 2016. Aquestes petites coses poden ser uns pèsols, flors de carbassó o cigronets, per exemple. L’arròs s’oferirà a la carta del restaurant Xiroi Ca la Nuri amb una senyalització especial.
Més que surf
L’arròs tindrà una finalitat solidària. Cada vegada que un client demani l’Arròs Ramon Mirabet, Ca la Nuri destinarà 1€ al projecte Més que Surf, que pretén ajudar a millorar les capacitats dels nens amb TEA (Trastorn de l’Espectre Autista) a través d’un programa de surf terapèutic propi.
Més informació: http://mesquesurf.com

[/et_pb_text][et_pb_image _builder_version=”3.0.62″ src=”http://nova.calanuri.com/wp-content/uploads/2017/07/logo_Platja_CalaNuri-02.png” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” sticky=”off” align=”left” always_center_on_mobile=”on” border_style=”solid” force_fullwidth=”off” /][et_pb_image _builder_version=”3.0.62″ src=”http://nova.calanuri.com/wp-content/uploads/2017/07/calanuri-xiroi-logo.png” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” sticky=”off” align=”left” always_center_on_mobile=”on” border_style=”solid” force_fullwidth=”off” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]